Ons kantoor in Heteren

De Lorijn raadgevers zijn eind september 2021 verhuisd naar Heteren naar een moderne, duurzame én aangename werkomgeving voor de adviseurs en opdrachtgevers van De Lorijn. Een eigentijdse werkplek, die ook beschikbaar is als vergader- en netwerkruimte.

Play Video

Ons adres:

Komkleiland 27 in Heteren

Duurzame en innovatieve verbouwing

Het nieuwe pand, dat gelegen is op bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland Zuid, is helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Daarbij is al vooruitgelopen op nieuwe normen voor duurzaamheid en ventilatie. Het pand is voorzien van een geïsoleerd dak, vloerverwarming en een moderne installatie voor luchtbehandeling. Dat geeft - ook in coronatijd - een veilige en aangename werkomgeving. Het pand is voorbereid op gasloos werken en op de aankomende verscherping in de energienormen voor kantoorpanden, met behulp van allerlei slimme innovaties. Op het vernieuwde dak liggen 70 zonnepanelen, waarmee het pand waarschijnlijk meer energie gaat leveren dan het nodig heeft. Op warme zomerdagen komt de frisse licht van een luchtkoelingssysteem, dat veel duurzamer en efficiënter is dan traditionele airconditioning.

Klaar voor hybride werken

Een combinatie van op locatie, thuis en op kantoor werken heeft de toekomst. Het nieuwe pand van De Lorijn raadgevers speelt daar uiteraard helemaal op in met open ruimtes voor overleg, speciale kamers voor telefoneren en videovergaderen en stilteruimtes. Zo is er ook voor jongere collega’s voldoende mogelijkheid tot samenwerken, leren van oudere collega’s en zichzelf ontwikkelen. De Lorijn raadgevers stelt haar mooie nieuwe pand bovendien open voor opdrachtgevers en relaties. Voor bijvoorbeeld studie- of netwerkbijeenkomsten bent u van harte welkom.

Ook in zo’n mooi pand werken?

In het pand van De Lorijn raadgevers, is ook ruimte voor nieuwe collega’s. Ben jij taxateur, jurist of vastgoedspecialist en heb je wel zin in zo’n mooie, moderne en duurzame werkplek? Waar je interessante opdrachten en voldoende uitdaging vindt? Neem dan contact op met raadgevers@delorijn.nl .

Keuze voor Heteren

Heteren

Vanaf eind september 2021 zijn we op de nieuwe locatie te vinden:

Komkleiland 27
6666 ME Heteren

Ons nieuwe telefoonnummer: 026-3037303

Druten

Wij zijn verhuisd van Druten naar Heteren.

De Lorijn raadgevers groeit. De jarenlange samenwerking met De Lorijn makelaars uit Druten blijft uiteraard in stand. Voor de raadgevers was het belangrijk om in het hart van Gelderland aanwezig te blijven. Zo kwam het groeiende bedrijf in Heteren uit. De verhuizing van Druten naar Heteren heeft geen invloed op de bereikbaarheid. U bent van harte welkom in het nieuwe gebouw, maar onze adviseurs blijven uiteraard ook gewoon naar het Land van Maas en Waal en hun andere werkgebieden komen.

Neem een kijkje in ons kantoorgebouw en klik op het filmpje!

Play Video