Over De Lorijn raadgevers

Heeft u advies nodig over vastgoed? Een taxatie van uw huis, bedrijf of agrarisch perceel? Zijn er vragen rondom verkoop, gebiedsontwikkeling, of planschade? De adviseurs van De Lorijn weten raad! Wij werken zowel voor particulieren, als voor bedrijven en overheden. Onze raadgevers taxeren in landelijk én in stedelijk gebied en zijn bekend met alle juridische haken en ogen rondom bijvoorbeeld locatieontwikkeling, onteigening en functiewijzigingen.

Locatie in Heteren

Wij zijn in 2021 verhuisd naar ons geheel duurzaam verbouwde pand in Heteren. Centraal in Nederland en goed bereikbaar. Maar natuurlijk komen wij ook graag naar u toe. Ons werkgebied strekt zich over vrijwel het gehele land uit.

Waarom kiezen voor De Lorijn raadgevers?

Onze rentmeesters, taxateurs en juridisch adviseurs vormen een groot en sterk team. Samen kunnen we u voorzien van hoogwaardig advies over uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. We behandelen daarom niet alleen uw vraag, maar kijken ook of dit eigenlijk wel de juiste vraag is. Waar bent u, als onze klant, nu echt mee geholpen? Bij begeleiding van aan- en verkoop (ook in geval van onteigening) denken wij mee, zoeken we naar duurzame oplossingen en zijn we vastberaden in de uitvoering. Eerlijk en kwalitatief goed advies is waar wij voor staan.

Onze raadgevers

Onze mensen zijn niet zomaar adviseurs, het zijn echte raadgevers. Professioneel, integer en zeer deskundig. Specialisten op het gebied van landelijk en stedelijk vastgoed, met gedegen kennis van taxatie, juridische aspecten en vastgoedbeheer.

Onze geschiedenis

De Lorijn raadgevers bestaat sinds 1938. Ons kantoor, dat ooit begon met taxaties voor belastingdoeleinden en ruilverkaveling, is ontstaan in het Land van Maas en Waal. Van een eenmanszaak is het bedrijf inmiddels flink uitgegroeid. Ons veelzijdige bedrijf kent tegenwoordig niet alleen taxateurs, maar ook adviseurs, juristen, makelaars en gisspecialisten. De Lorijn raadgevers kan u op veel aspecten van vastgoed terzijde staan. Onze kracht zit in onze diepgang en veelzijdigheid.

natuurgebied-Delorijnraadgevers-4234

Meer informatie?

Heeft u een specifieke vraag of probleem? Of wilt u meer algemene informatie? Neem dan gerust contact met ons op!