Werken bij De Lorijn raadgevers

Sta je aan het begin van je carrière of zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de diverse mogelijkheden binnen ons team, van junior tot senior, werken in landelijk en bedrijfsmatig vastgoed, taxaties, juridische diensten en rentmeesterschap.

Een open sollicitatie of een dagje meelopen?
Dat kan ook!

Vacatures op dit moment

 • Taxateur Grootzakelijk Vastgoed
 • Taxateur Landelijk Vastgoed

Moderne werkomgeving, duurzame toewijding

De Lorijn raadgevers o.g. is een rentmeesters- en makelaarskantoor dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van vastgoed- en grondzakenvraagstukken binnen de fysieke leefomgeving. Ons kantoor ademt een prettige werkomgeving uit, gevestigd in een modern pand op een goed bereikbare locatie. We omarmen duurzaamheid in alles wat we doen, van het gebruik van digitale oplossingen tot elektrisch rijden en een duurzaam gebouw. Betekenisvol werk, gericht op impact en maatschappelijke relevantie, vormt de kern van De Lorijn raadgevers.

Leer alle aspecten van onroerend goed

Maak deel uit van ons team vol experts

Betekenisvol werk, gericht op impact

Modern kantoor op een goed bereikbare locatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Ons team bestaat uit verschillende ervaren senior deskundigen die worden ondersteund door junior deskundigen. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie binnen de grote gemene deler van vastgoed en voor verschillende opdrachten in teams wordt samengewerkt. De combinatie van de vele expertises van het team van De Lorijn raadgevers is uniek voor onze opdrachtgevers. Dit is een voordeel voor opdrachtgevers, maar ook voor jou: ontwikkelmogelijkheden genoeg!

Bij De Lorijn raadgevers gaat het om meer dan alleen werk. Het draait om projecten die een verschil maken. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst en dragen we bij aan een betere wereld.

De Lorijn raadgevers

De Lorijn raadgevers o.g. is een adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van vastgoed- en grondzakenvraagstukken bij gebiedsontwikkelingen, infrastructuur, natuur en water. Wij verrichten werkzaamheden op het gebied van taxatie en verkoop/aankoop van vastgoed, schadevergoedingsregelingen, bestuursrechtelijke procedures, besluitvorming en gebiedsontwikkeling. Je moet hierbij onder andere denken aan strategiebepaling bij planontwikkeling, taxatie voor onteigening of andere schaden, taxatie van inbrengwaarden, aan- en verkoop van vastgoed, grondverwerving, toepassen van de wettelijke instrumenten Wet voorkeursrecht gemeenten en onteigening, planschadebeoordeling en juridisch advies. Deze werkzaamheden verrichten wij voor een breed scala aan opdrachtgevers, zowel in de private als in de publieke sector.

Bij ons adviesbureau zijn rentmeesters, taxateurs, makelaars en juristen werkzaam, die worden ondersteund door een secretariaat. Ons kantoor beschikt deskundigen die zijn gecertificeerd bij VastgoedCert en het NRVT en lid van verschillende vakverenigingen zoals NVR, NVM en RICS en aangesloten bij Register DOBS en het LRGD. Juist de combinatie tussen onze juristen, taxateurs en rentmeesters maakt een integrale advisering met korte lijnen mogelijk.

Ontdek jouw toekomst bij De Lorijn raadgevers

Bij ons krijg je de ruimte om te ontwikkelen!

Wat zijn jouw sterke punten en vaardigheden? Ben je gefascineerd door landelijk of bedrijfsmatig vastgoed, rentmeesterschap, taxaties of juridische aspecten? Bij ons krijg je de ruimte om je te ontwikkelen in de specialisatie die het beste bij je past. Of je nu junior, medior of senior bent. Van het gebiedsontwikkeling tot adviseren over duurzaam grondgebruik; alles behoort tot de mogelijkheden. Voor junioren bieden we de mogelijkheid om met onze senioren samen te werken en de verschillende vakgebieden te ervaren. Pas daarna maak je samen met je mentor een keuze in een specialisatie en kies je de daarbij passende vervolgopleidingen en cursussen.

Start jouw ontdekkingstocht

Kom binnen, neem plaats en ontdek jouw reis binnen De Lorijn raadgevers.

Projecten

Een kleine greep uit de vele projecten waar we aan werken:

 • Adviseren over de aankoop door onze gemeentelijk opdrachtgever van een groot industrieel complex midden in de stad om overlast weg te nemen en binnenstedelijke woningbouw mogelijk te maken.
 • Taxeren van leegstaand vastgoed op basis van herontwikkelingsmogelijkheden naar wonen met een tijdelijke transitie naar opvanglocaties voor vluchtelingen.
 • Leveren van zaakbegeleiders om agrarische bedrijven te helpen in stikstof oplossingen.
 • Grondverwerving voor infrastructuur zoals dijkverbeteringen, natuurontwikkeling, Natura2000 en stikstof problematiek.
 • Verwerven van gronden en woningen op basis van schadeloosstellingen voor de verdubbeling van een spoorlijn.
 • Creëren van oplossingen voor het opheffen van onbewaakte spoorwegovergangen.
 • Taxeren van de inbrengwaarde van gronden en opstallen voor ontwikkelingslocaties voor het bouwen van nieuwe woningen en bedrijventerreinen.
 • Taxeren van vastgoed voor de jaarrekening van verschillende ondernemers. Dit vastgoed kan bestaan uit landelijk vastgoed, bedrijfsmatig vastgoed, grootzakelijk vastgoed, ontwikkelingsvastgoed en exploitatie gebonden vastgoed.
 • Beheren van gronden binnen ontwikkelingslocaties.
 • Beheren van gronden en gebouwen van kerkgenootschappen, stichtingen en families.

Moderne en duurzame werkplek

Een combinatie van op locatie, thuis en op kantoor werken heeft de toekomst. Het kantoor van De Lorijn raadgevers speelt daar uiteraard helemaal op in met open ruimtes voor overleg, speciale kamers voor telefoneren en videovergaderen en stilteruimtes. Zo is er ook voor jongere collega’s voldoende mogelijkheid tot samenwerken, leren van oudere collega’s en zichzelf ontwikkelen.

Ons kantoor is gevestigd in Heteren, Knooppunt Arnhem-Nijmegen en is dus per auto en met openbaar vervoer bereikbaar.

Kansen voor studenten; afstudeerplek, stage of meeloopdag

Voor studenten bieden wij niet alleen stages aan, maar ook mogelijkheden voor afstudeeronderzoeken. We geloven in het koesteren van jong talent en bieden een omgeving waarin je kunt groeien, leren en jouw passie voor vastgoed en duurzaamheid kunt ontwikkelen.

We denken graag met je mee!

Wil je een dagje meelopen?

Meld je hier aan en wij nemen spoedig contact met je op!

Een open sollicitatie of een dagje meelopen? Dat kan!

Bij ons zijn open sollicitaties altijd welkom! We nodigen niet alleen ervaren vastgoedadviseurs, taxateurs en rentmeesters uit, maar ook zij die aan het begin van hun carrière staan of een affiniteit hebben met onze werkzaamheden.

Ben je nieuwsgierig, maar lijkt solliciteren nog een grote stap? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Een oriënterend gesprek of een dag meelopen kan al snel een helderder beeld geven van wat we doen en of dit aansluit bij jouw interesses en ambities.

Mail ons

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.